Author Topic: WXC 500 does not boot up  (Read 7764 times)

HMN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
WXC 500 does not boot up
« on: July 09, 2008, 02:28:54 am »
  After powering on WXC 500, "booting up" message appears on
display and it keeps booting without any change for hours.

What may be the reason?

TIA.

Frac

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 784
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • My Blog
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #1 on: July 15, 2008, 07:43:02 am »
hi,

did you connect console kabel already? to see what he says there?

greetZ,
Frac
JNCIS-FWV, JNCIS-ER, JNCIA-EX, JNCIA-IDP http://juniper-frac.blogspot.com

HMN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #2 on: July 16, 2008, 12:11:16 am »
Yes, HyperTerminal shows nothing.

Frac

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 784
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • My Blog
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #3 on: July 16, 2008, 01:46:50 am »
hi,

strange, i think you will have to RMA him.

still strange you see nothing on console (even if you repower him?)

GreetZ,
Frac
JNCIS-FWV, JNCIS-ER, JNCIA-EX, JNCIA-IDP http://juniper-frac.blogspot.com

HMN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #4 on: July 16, 2008, 02:00:18 am »

 Hello,
Repowered it several times, nothing comes on console.
Connected console cable to switch, just to make sure that cable is ok.
I see switch booting.
 Do you know how much time does it take to RMA it after device received
by Juniper?


 

Frac

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 784
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • My Blog
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #5 on: July 16, 2008, 02:11:14 am »
hi,

no idea, open a case and ask what the time will be.

GreetZ,
Frac
JNCIS-FWV, JNCIS-ER, JNCIA-EX, JNCIA-IDP http://juniper-frac.blogspot.com

z26lbroy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #6 on: September 02, 2009, 06:36:59 am »
I had the same problem on 3 peribits (bad series???)

resultat --> RMA.



shjosh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: WXC 500 does not boot up
« Reply #7 on: January 31, 2010, 11:00:55 am »
No not at all. in case mishandling this kind of problems occurs

nesterdron

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
WXC 500 does not boot up
« Reply #8 on: April 05, 2017, 09:09:51 pm »
Update: I have still been unable to get any distro to boot.

I have not been able to get GRUB to display any more information other than "GRUB Loading."
без подписи