Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bmaxey

Pages: [1]
1
Thanks for the reply, I finally figured out what I had to do. Both of the servers having a real IP address really through me off but in the end I just used 155.155.155.0 with a 255.255.255.0 subnet. I made a address object on the Sonicwal that was network and put in 155.155.155.0 with the 255.255.255.0 subnet and that seemed to be ok with the juniper. On the local peer IP address I used 155.155.155.0 with a 24 netmask. All in all I don't have a lot of experience with juniper products and to be honest I hope I don't ever have to mess with one again.

Thanks
Bill

2
Ok I prob, should have posted here a couple of days ago but though I might be able to figure it out. Here is the deal

On Juniper side (fake IPS btw)

Juniper ( All ips on this side are real and rout able)

Outside 201.201.201.100
Inside 54.54.54.100

Server 1 155.155.155.82
Server 2 155.155.155.83

Sonicwall

Outside 44.44.44.100
Inside 192.168.33.1

Everything else is on a 192.168.33.x subnet

Now I do have a VPN up and running between the sonicwall and the juniper but only to the 155.155.155.82 address I can't seem to get the .83 in there.

On the sonciwall side I pretty sure All i have to do is make an address object that is a range from 155.155.155.82 to .83 but for the juniper I can't seem to get it to work. I have made a separate autoIKE policy and tried to get it work with the tunnel but it will not come up. Any help you guys can give would be GREATLY appreciated.


Thanks
B

Pages: [1]